Excavatoarele noastre profesionale sunt folosite atât pentru fundațiile clădirilor cât și pentru drumuri, poduri, tuneluri și alte lucrări de inginerie civilă și industrială.

• Terasamente și stabilizare a terenurilor
• Excavații și evacuări
• Diguri și protejări de maluri
• Demolări și Dezafectări

Excavații: Realizăm excavații cu utilaje de ultimă generație și capacități ridicate pentru orice fel de construcție civilă sau industrială.

Oferim excavații generale și săpături fundații blocuri, case, săpături pentru canalizare, apa și lumină, excavări piscine, șanturi pentru conducte de gaze, etc. Execuția săpăturilor se face mecanizat utilizând excavatoare cu capacități specifice lucrărilor.

Munca noastră include îndepărtarea solului vegetal, gradarea solului, umplerea, amenajarea teritoriului, asfaltarea și construirea drumurilor.

Lucrările de terasamente sunt baza pentru realizarea diferitelor proiecte de construcţii. Acestea includ printre altele, toate mişcările de soluri, realizarea de săpături pentru proiecte de construcţii ulterioare, cât şi multiple modelări de teren. IBB-HIB România are o experiența vastă în ceea ce privește proiectele de stabilizare și consolidarea a solurilor.​