A treia încercare

Ion Crăciunescu a știut dintotdeauna că se va întoarce în România. A fost nevoie de trei încercări, dar până la urmă i-a reușit. Acum, vrea să aducă aici stilul de lucru german în construcții.

IBB Holding Group a inaugurat stația de betoane de la Mogoșoaia.

În prezent, grupul are trei fabrici care produc beton pentru construcții inginerești, beton rutier și agregate stabilizate cu ciment, în proximitatea Bucureștiului, în Pantelimon, Ciorogârla, Mogoșoaia, precum și o stație de producție mixturi asfaltice în Pantelimon. 

IBB Holding Group SA, unul dintre liderii industriei de construcții din România, a inaugurat o nouă stație de betoane la Mogoșoaia.

Stația de betoane din Mogoșoaia este certificată conform standardelor de calitate a controlului producției pentru fabricarea betoanelor pentru construcții inginerești, betoanelor rutiere și de agregate stabilizate cu ciment, având o capacitate de producție de 100 metri cubi pe oră.

IBB Holding Group, fondat de familia Crăciunescu, a inaugurat o staţie de betoane de la Mogoşoaia, după o investiţie de 7,5 milioane lei.

IBB Holding a participat în ultimii ani la o serie de lucrări de infrastructură, terasamente, execuţie de drumuri, poduri şi autostrăzi, piste aeroportuare, execuţia de construcţii civile, industriale şi rezidenţiale.

IBB Holding, Grupul Germano-Român al familiei Crăciunescu, construiește un ansamblu rezidențial pe o suprafață totală de 22,989 mp, în nordul capitalei

În zona de Nord a Bucureștiului IBB Imobiliare a început construcția unui nou ansamblu rezidențial, iResidence, ce va avea 520 de apartamente cu certificarea BREEAM Excellent…

IBB isi creste productia de betoane si vrea sa dezvolte 200 de noi locuinte anual

Grupul germano-roman IBB Holding, cu activitati de productie a materialelor de constructii si executie de lucrari, a incheiat anul 2021 cu o cifra de afaceri de 119 milioane de euro, pentru anul in curs conducerea companiei estimand o crestere de 17%… 

IBB HIB ROMÂNIA INTRĂ ÎN TOP 100 COMPANII DE CONSTRUCȚII, AVÂND AFACERI DE 39 MIL. EURO ÎN 2021

IBB HIB ROMÂNIA, parte a grupului româno-german ibb holding, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 193,183,897 lei (39 mil euro), în creștere cu 715% față de anul anterior. Rezultatul financiar aferent 2021, propulsează compania ibb hib românia în top 100 companii de construcții.

Cină la înălţime la lansarea viitorului cartier iResidence

Sâmbătă, 18 iunie, a avut loc prima petrecere organizată pe un şantier în România, lansarea viitorului cartier iResidence prin cea mai spectaculoasă vizionare-eveniment din industria imobiliară organizata de IBB Imobiliare în parteneriat cu Dinner in the Sky.

Cină la înălţime la lansarea viitorului cartier iResidence

Sâmbătă, 18 iunie, a avut loc prima petrecere organizată pe un şantier în România, lansarea viitorului cartier iResidence prin cea mai spectaculoasă vizionare-eveniment din industria imobiliară organizata de IBB Imobiliare în parteneriat cu Dinner in the Sky.

IBB Imobiliare a lansat oficial viitorul cartier rezidențial iResidence

IBB Imobiliare a lansat, la sfârșitul săptămânii trecut, viitorul cartier iResidence printr-o vizionare spectaculoasă, organizată în parteneriat cu Dinner in the Sky. Viitorii locatari, printre care Elisabeta Lipă și sportivii din lotul Olimpic de Canotaj, au luat masa la înălține, deasupra șantierului, și s-au delectat cu acordurile de vioară ale Alexandrei Violin.

Canotorii români au luat prânzul la 50 de metri înălțime deasupra viitorului iResidence

Canotorii români, medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au avut parte de o experiență inedită. Sportivii au luat prânzul pe o platformă ce i-a ridicat la 50 de metri înălțime, deasupra unui șantier imobiliar din zona Pipera, București, locul unde se construiește iResidence, un cartier de locuințe cu o importantă componentă sustenabilă.
Rulează videoul

IBB Imobiliare România prezintă IRESIDENCE, singurul proiect ce deține certificare BREEAM Excellent.

IBB Imobiliare România prezintă #IRESIDENCE, singurul proiect din zona Pipera ce se află în stadiu de dezvoltare și deține certificare BREEAM Excellent. Este un ansamblu de lux cu o suprafață desfășurată de 100.000 mp., 524 apartamente, peste 800 locuri de parcare în subteran, inclusiv adăpost de protecție civilă.

Știrile de la ora 18:00, prezentate de Raluca Maniță, 19 iunie 2022